Aspirator auto multifunctional

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru aspirator auto multifunctional ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aspirator auto multifunctional?

Ce ar fi un filtru HEPA si la ce foloseste? - In primul rand, acronimul HEPA inseamna High Efficiency Particle Arrester, ceea ce se traduce prin High Efficiency Particle Arrester. Intr-un filtru HEPA nu se afla gauri mici, ca intr-o strecuratoare, ci mii de fire de fibra de sticla care au fost tesute impreuna intr-un mod complet aleatoriu la aspirator auto multifunctional. Aceste fire au in mod obisnuit un diametru cuprins dintre 0,5 si 7 microni (1 micron = 0,001 mm), dar dispunerea lor aleatorie ar fi cea care permite ca particulele mult mai mici sa fie prinse.

Filtru: Fara un filtru bun, o parte intre praful pe care il aspiram nu iti ajunge in rezervor, ci se va intoarce in aerul dintre incapere, ceea ce realiza ca aspirarea noastra sa fie mai mult valoarea si creeaza un mediu care nu ar fi recomandat cu privire la persoanele alergice la praf si acarieni.

Apa: au un rezervor interior care este necesar umplut la orisicare utilizare. Avantajul este ca putem lucra o epoca lunga de luni prin simpla schimbare a rezervorului si nu ar fi necesitate sa cumparam piese de schimb. Pe de alta parte, acest dispozitiv ii nevoie lasat curat si uscat inainte de a fi depozitat.

aspirator auto multifunctional acesta ar fi cel mai nou sistem. Aerul aspirat formeaza un vartej care separa particulele de murdarie si le depoziteaza cu un mic recipient. Aerul curat este expulzat pe partea cealalta. Nu au o putere mare, dar, pe de alta parte, pot fi golite foarte usor si sunt gata de a fi de incredere printre nou.

Zgomotul: Un factor crucial, mai selectionat daca locuiti cu un apartament mic, sunetul promotie de un aspirator in functiune poate fi o tortura, in acest mod ca numarul de decibeli marcat de producator este o referinta importanta.

Cum functioneaza un aspirator? - Exista mai multe tipuri diferite de aspiratoare, dar toate functioneaza dupa acelasi principiu de creare a unei presiuni negative prin intermediul unui ventilator, prinzand murdaria aspirata, curatand aerul evacuat si apoi eliberandu-l.

La aspirator auto multifunctional, filtrul HEPA (in cazul celor care au unul) este amplasat printre motor si sac sau rezervor si, de asemenea, in orificiile de iesire a aerului, atingandu-si in acest mod obiectivul principal: sa readuca aerul mai curat in incaperea aspirata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult