Aspiratoare de mare putere

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru aspiratoare de mare putere ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspiratoare de mare putere?

Cat de puternic ii nevoie sa fie aspiratoare de mare putere cu scopul de a fi bun? - Ca legea generala, putem spune ca un ar fi considerat bun daca atinge sau depaseste 1100W. Cu toate acestea, in zilele noastre putem descoperi modele care depasesc 3000W. Totul depinde de previziunea dvs. si de utilizarea pe care doriti sa o dati Desi watii (W) au fost mereu modul clasic de masurare a puterii unui, in prezent exista si alte tendinte.

Spatiul de care dispuneti cu privire la a iti depozita aspiratorul la apartament ar fi un factor determinant care iti va limita optiunile. Daca aveti putin spatiu, aspiratoarele verticale si robotizate sunt cele mai bune, iar daca gasesti mai putin spatiu, puteti uita sa luati in considerare cesta optiune.

Ce este un filtru HEPA si la ce foloseste? - In primul rand, acronimul HEPA inseamna High Efficiency Particle Arrester, ceea ce se traduce prin High Efficiency Particle Arrester. Intr-un filtru HEPA nu exista gauri mici, ca intr-o strecuratoare, ci mii de fire de fibra de sticla care au fost tesute impreuna intr-un stil complet aleatoriu. Aceste fire au in mod obisnuit un diametru cuprins intre 0,5 si doi microni (1 micron = 0,001 mm), dar dispunerea lor aleatorie ar fi cea care permite ca particulele mult mai mici sa fie prinse.

aspiratoare de mare putere: Fara un filtru bun, o parte din praful pe care il aspiram nu iti ajunge in rezervor, ci se iti intoarce in aerul dintre incapere, ceea ce face ca aspirarea noastra sa fie mai mult valoarea si creeaza un mediu care nu ar fi recomandat cu scopul de persoanele alergice la praf si acarieni.

Putere: In principiu, puterea este cea care ne spune daca aspiratorul iti fi sau nu va fi puternic. Cu toate acestea, merita sa verificati daca producatorul specifica capacitatea de aspirare. In functie de marca, puterea poate fi folosita mai bine sau mai rau. Si fiti constienti ca acest fapt are un impact inspre consumului de potenta electrica.

Exista, de asemenea, aspiratoare de variate dimensiuni si capacitati. Exista aspiratoare de mana de mici dimensiuni pentru curatarea suprafetelor, aspiratoare cu roti cu destinatia de curatenia casnica, aspiratoare importanti de tip industrial cu destinatia de fabrici si chiar aspiratoare de mica marime cu privire la curatenia municipala. Unele aspiratoare sunt alimentate cu baterii, iar altele sunt alimentate direct de la retea.

Zgomotul: Un factor crucial, mai ales daca locuiti cu un apartament mic, sunetul reducere de aspiratoare de mare putere in functiune poate fi o tortura, in acest mod ca numarul de decibeli marcat de producator este o referinta importanta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult