Arzator lemne

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de arzator lemne sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de arzator lemne la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Arzator lemne?

Puteti alege dintre 4 arzatoare (inclusiv spatiu pentru tigai mari sau woks) si 1, cu opt niveluri de putere. Daca optati cu scopul de arzator lemne, nu poate exista un alt aparat sub aragaz si va trebui sa lasati un spatiu gol cu privire la temperatura mare pe care o degaja.

Trebuie sa stiti ca plitele cu inductie scurteaza epoca de gatire datorita vitezei lor, in acest mod ca s-ar putea sa trebuiasca sa fiti foarte atenti daca doriti sa realizezi cafea, de exemplu. Sunt mai scumpe: Pretul acestor plite este ceva mai mare si iti trebui, de asemenea, sa inlocuiti vasele de gatit, desi, cum mananca mai putin, investitia poate fi profitabila pe termen lung.

Reglarea precisa a temperaturii: Flacara poate fi controlata foarte precis, dupa bunul meu plac si la temperatura dorita. In plus, flacara se aprinde imediat ce ar fi aprinsa si se stinge fara a lasa caldura mare reziduala. Caldura directa: Flacara transmite caldura mare direct in tigaie, fara a fi lipsa de un intermediar, asa cum se intampla in cazul plitelor vitroceramice sau cu inductie.

Daca doriti arzator lemne si mai avansata, puteti opta cu scopul de placile Flex Induction, care va vor ajuta sa incalziti. Dezavantaje: Recipiente specifice: Acest tip de placa va incalzi doar recipientele cu o baza feromagnetica si nu accepta alte tipuri de materiale, cum este sticla, ceramica, aluminiul etc.

Inainte de a incepe sa ne uitam la cele mai valoroase plite cu inductie, ar trebui sa subliniem faptul ca acestea nu trebuie sa fie folositori si nici nu este necesar sa poata incalzi in unul sau doua sau trei zone; exista si module cu doar doua zone.

In ceea ce priveste instalarea, si cu privire deosebire de plitele vitroceramice, nu iti fi niciodata instalat asupra altor aparate electrice (cu exceptia cuptoarelor ventilate). La instalare, ii nevoie sa se lase o gaura de aerisire de cel putin 5 mm, adica de la baza pana la partea inferioara a sertarului, in deschiderile dintre fata si printre spate.

Pe de alta parte, putem folosi numai vase pregatite cu scopul de inductie, cum ar fi otelul sau fierul (lutul, de exemplu, nu ar fi potrivit). Si sunt mai scumpe decat arzator lemne din vitroceramica. Plitele cu inductie de la magazine precum Bosch, AEG, Balay, Siemens sau Teka pot fi gasite de pe 299 de euro, cu patru sau cinci locuri de gatit, programabile, cu memorie si pana la 17 puteri.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult