Aragaz 55 cm

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru aragaz 55 cm ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aragaz 55 cm?

Puteti afla de toate, de pe aragaz 55 cm sensibile la atingere si programabile cu memorie, astfel incat sa iti puteti lasa mancarea sa se incalzeasca fara sa va faceti griji ca o porniti sau opriti, pana la cu 17 niveluri de putere. In plus, puteti opta cu privire la o vitroceramica cu 10 locuri sau cu privire la o cu patru zone cu o uriasa de 17 cm pentru recipiente mari. Apropo, accepta toate tipurile de oale si tigai de gatit.

Mai eficient: Deoarece temperatura mare este concentrata pe suprafata tigaii, aceasta nu pierde energie, in acest fel incat foloseste cu 20 pana la 40% mai putin decat plitele dintre sticla-ceramica. In plus, activarea magnetului necesita mult mai putin ore si energie decat incalzirea rezistentelor.

Acest fapt va permite sa reglati flacara la sapte niveluri definite. Pe de alta parte, exista si masuri de siguranta, cum este GasStop, care previne posibilele scurgeri de gaz, fiindca opreste gazul daca nu este detectata flacara. Pe de alta parte, a cumpara o plita pe gaz in bucatarie nu inseamna ca este necesar sa renunti la design si eleganta.

Astfel, iti trebui sa va reinnoiti toate ustensilele de gatit. Mancarea traditionala: Din acelasi motiv mentionat mai sus, daca sunteti un mare fan al tocanitelor si al mancarii traditionale, tineti cont de faptul ca nu vei putea uza vasele de lut. Un actual mod de a gati: Daca ceea ce suntem obisnuiti ar fi un stil progresiv de a gati pe aragaz 55 cm.

Puteti descoperi de toate, de pe plite sensibile la atingere si programabile cu memorie, de asemenea incat sa iti puteti lasa mancarea sa se incalzeasca fara sa va realizezi griji ca o porniti sau opriti, pana la plite cu 17 niveluri de putere. In plus, puteti opta cu privire la o plita vitroceramica cu doi locuri sau cu scopul de o plita cu patru locuri cu o plita uriasa de 17 cm pentru recipiente mari. Apropo, accepta toate tipurile de oale si tigai de gatit.

Consum redus de energie: gazul este mai ieftin decat electricitatea si, in plus, nu are nevoie de atat de multa vlaga cu scopul de a se aprinde sau a se raci. Orice container: Nu este necesar sa iti schimbati toate vasele de gatit, ca in cazul plitelor cu inductie, fiindca acestea accepta orisicare tip de material.

Si nu mai ii nevoie sa lasati gazul sa se stinga daca aduceti o bricheta sau un chibrit in apropierea lor, fiindca au autoaprindere incorporata. Acestea reprezinta sistemul de aragaz 55 cm selectionat de pasionatii de gatit, intrucat iti permit sa gatiti mai bine alimentele si sa transmiteti ager caldura. Daca utilizati putin aragazul, acest tip de va va reduce factura de electricitate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult